Tuinenvanherinckhave
Zorg Tuin
Doe Tuin
Pluk Tuin
Proef Tuin
Moes Tuin
Fruit Tuin

DE ZES TUINEN VAN HERINCKHAVE

Zorgen voor mens en omgeving, actief bezig zijn of rustig genieten.
Pluk de dag en proef de Twentse vrijheid, de tuinen brengen mens en natuur dicht bij elkaar. 

Zorgen voor elkaar en de omgeving. De tuinen bieden een veilige en rustige omgeving voor iedereen maar met de Zorg tuin willen we mensen die wat meer aandacht kunnen gebruiken, de mogelijkheid bieden dingen te ontdekken, lekker bezig zijn of even tot rust komen.
Dagbesteding is bij ons één van de mogelijkheden maar ook opvang voor kinderen met een ondersteuningsbehoefte op zaterdagen en vakantiedagen, zal van de Zorg tuin een plek maken waar noaberschap tot uiting komt.

Zorg Tuin

Bezig zijn met natuur, nieuwe dingen leren en je passie ontwikkelen is belangrijk voor jonge mensen, daarom willen we een leer/werk plek bieden in de vorm van de Doe tuin. Dat betekend dat jongeren uit het praktijk- en VMBO onderwijs een plek hebben om ervaring op te doen en hun vaardigheden en talenten te ontwikkelen. Dit doen wij in samenwerking met
de Stichting Zikke zikke.nl die jongeren help met het zoeken naar hun richting in het leven en daar helpen wij natuurlijk graag bij.

Zorg Tuin

Zinnia’s, cosmea, zonnebloemen, verbena, kogeldistel en nog veel meer bloemen hebben we voor je gezaaid en geplant. Zodat ze, als de tijd rijp is, geplukt kunnen worden en je jezelf of iemand anders er blij mee kan maken. Elk voorjaar mogen ze lekker groeien, bloeien en genieten de vlinders, bijen, hommels en wij van de prachtige geuren en kleuren.
Met een mandje en goed humeur je eigen prachtige veldboeket plukken.
De bloemen worden buiten gekweekt en zijn seizoensgebonden. We gebruiken natuurlijk geen chemische bestrijdingsmiddelen en alles gebeurt duurzaam.

Zorg Tuin

Geniet dit hele seizoen op vrijdag, zaterdag of zondag van een kopje duurzame koffie of een lekker glas thee met eigen gemaakte lekkernijen. Heerlijk op ons terras met het Twentse landschap aan uw voeten en mocht het koud zijn of regenen dan bied onze veldschuur en de kachel een heerlijke toevlucht.

Zorg Tuin

Ploeg, zaai, plant, zorg en oogst met veel liefde en zonder nare bestrijdingsmiddelen, zo vanuit de Moes tuin bij ons de winkel in en voor een eerlijke prijs natuurlijk. Heb je van onze oogst genoten en heb je trek aan meer, word dan een oogstgenoot. Je krijgt dan een pakket vol verse groente en kruiden uit de Moes tuin. Als oogstgenoot ben je verzekerd van wekelijks verse groente en help je ons bouwen aan een gezonder voedselsysteem. Zo van het land in jou keuken. We oogsten dit met alle liefde maar wil je zelf met je handen in de aarde kan dat natuurlijk ook.

Zorg Tuin

Jam, confituur, compote, thee, smoothies, fruitijsjes, en taarten. Je kan oneindig veel lekkere dingen maken met fruit, in onze winkel vind je zelfgemaakte lekkernijen om meteen op te peuzelen of te bewaren voor thuis. Esther's recepten boek wordt regelmatig aangevuld dus wil je een keer iets anders met fruit of wil je weten hoe die heerlijke ambachtelijke taart is gemaakt vraag Esther naar het recept.

Zorg Tuin
Tvh Logo-Groot-Wit
  • Herinckhaveweg 11 
    7666 LK Fleringen
  • info@tuinenvanherinckhave.nl
  • /tuinenvanherinckhave
  • /tuinenvanherinckhave
Esther%20Pross%20ZW
Esther Pross
+31 (0)6 51 92 00 31
esther@tuinenvanherinckhave.nl